Webshop log ind

 
 

Salgs- og leveringsbetingelser

Kundeservice
 

Bettina Hemmingsen (Leder) 43 22 65 25
Birgit Noe 43 22 65 07
Peter Sørensen 43 22 65 23
Tanja Nielsen 43 22 65 24


E-mail: info@oskardavidsen.dk

Åbningstider
 

Mandag – Torsdag  Kl. 8.00 - 16.00
Fredag Kl. 8.00 - 15.30

Lager (for afhentning af varer)

Mandag Kl. 8.00 - 15.45
Tirsdag - Torsdag   Kl. 7.00 - 15.30
Fredag Kl. 7.00 - 13.45

Priser


Priserne er fritblivende og underkastet prisændringer i op- og nedadgående retning påført os fra ind- og udland, ændringer i afgifter og valutakurser eller lignende omkostninger, som er uden for vor kontrol.

Ret til prisændringer og mellemsalg forbeholdes.

Leveringsbetingelser


Varerne leveres fragtfrit i hele landet.

Ordrer på under 120 stk. 1/1 flasker leveres ufranko. Ved levering under 120 stk. 1/1 flasker – med egen bil, beregnes et ekspeditionsgebyr på kr. 50,00 excl. moms.

Varer bedes bestilt – meget gerne 2 dage før levering – eller allersenest kl. 9.30 dagen før levering i Deres område.

Ved kørsel med fragtmand skal beregnes en ekstra dag.

Betalingsbetingelser: Vin


Alle vine til prislistepriser leveres pr. 30 dage netto. Ved kontant betaling ydes en kontantrabat på 3% forudsat dette angives ved vinenes bestilling, således at kontantrabatten er fratrukket faturaen ved levering. Vine i henhold til VIN-tilbud er ren netto kontant.

Ved betaling efter forfaldstid tillægges 1,5% rente pr. måned.

Betalingsbetingelser: Akvavit og spiritus


Akvavit og spiritus leveres kun mod kontant betaling ved varernes levering. Uanset kvantum yder vi en kontantrabat på 2,0%.

Opbevaring/Lagring


For korrekt opbevaring af vin er det vigtigt, at vinen opbevares ved en stabil temperatur – ideelt mellem 15-20°C. Vinen må ikke udsættes for direkte sollys, høje temperaturer eller kuldegrader.

Returvarer


Kurante varer tages ikke retur.

Defekte varer tages KUN retur ifølge aftale med ekspeditionen. Vinskår og under 1/3 af flaskens indhold godtgøres ikke. Returneres varer uden forudgående aftale, vil modtagelse blive nægtet. Modtages kun franko vor adresse.

Juleglögg og rødvin i dunke tages ikke retur uanset omstændighederne.

Ombytning


Ombytning i op til 3 mdr. fra levering, dersom varen stadig forefindes i vor prisliste i samme årgang og er i perfekt stand, således at vi er i stand til at videresælge denne. Gebyr 5%.

Efter aftale ombyttes undtagelsesvis varer, der ikke længere optræder i prislisten. Vi vil da kreditere varerne med et fradrag på 15%.

Returnering sker for købers regning, idet vi tillader os at videre-debitere udlæg til tur/returfragt.

Ombytning kan KUN foregå ifølge aftale med ekspeditionen.

Evt. ekspeditionsfejl, manko eller brækage skal anmeldes straks ved varens modtagelse. Reklamationer efter 5 dage anerkendes ikke.

Vin med eget udstyr


Leveringstid: Ca. 6 uger – skal indpasses i vort tappeprogram.

Leveringsbetingelser: Min. 600 flasker pr. levering.

Etiketter


Priser og oplag m.v., kontakt en sælger. Etiketten betales af kunden. Alle etiketter skal godkendes af Oskar Davidsen & Co. inden trykning!
 

 
 

OSKAR DAVIDSEN

Oskar Davidsen & Co. er en selvstændig division i Taster Wine koncernen – Danmarks største privatejede og uafhængige vin og spirtusvirksomhed. Vin, hedvin og spiritus er vores forretningsområde – på dette felt er vi eksperter. Med et bagland af erfarne indkøbere og samarbejde med topproducenter og mellemhandlere gennem "en menneskealder", har vi de vin og spiritusprodukter, den kræsne indkøber kræver. Vores sortiment er stort og eksklusivt - og kun forbeholdt hoteller, restauranter og cateringvirksomheder. Vores erfarne salgsstyrke på 7 mand servicerer kunder over hele Danmark. Vi har eget, topmoderne tanklager og tapperi. Ud over en stor grad af fleksibilitet giver det vores kunder mulighed for f.eks. at få deres helt egen vin, etiket m.v. Vi kan tappe på store 20 liters boxe – perfekt til “Husets Vin” – og kan levere færdige tappeanlæg m.v. Vi er i dag leverandør til mange af de største hotelkæder, top-restauranter m.v. – det er vores kvalitetsstempel og din garanti.