Webshop log ind

 

Navigation

Foto

Husets vine

De fleste restauranter og caféer har en vin, som de kalder husets vin. Husets vin er som regel en vin, der passer til en stor del af retterne på menukortet og som restauranten eller caféen generelt anbefaler.

Men hvilken vin passer bedst som husets vin til netop Jeres restaurant eller café? Kontakt os så vi i fællesskab kan finde frem til de vine, som passer bedst til Jeres menukort – både som husets vin og til den øvrige del af menukortet.

Vores kunder er forskellige og ligeledes er deres menukort forskellige, men på denne liste finder I en række vine, som flere af vores kunder bruger som husets vine.
 

 
 

OSKAR DAVIDSEN

Oskar Davidsen & Co. er en selvstændig division i Taster Wine koncernen – Danmarks største privatejede og uafhængige vin og spirtusvirksomhed. Vin, hedvin og spiritus er vores forretningsområde – på dette felt er vi eksperter. Med et bagland af erfarne indkøbere og samarbejde med topproducenter og mellemhandlere gennem "en menneskealder", har vi de vin og spiritusprodukter, den kræsne indkøber kræver. Vores sortiment er stort og eksklusivt - og kun forbeholdt hoteller, restauranter og cateringvirksomheder. Vores erfarne salgsstyrke på 7 mand servicerer kunder over hele Danmark. Vi har eget, topmoderne tanklager og tapperi. Ud over en stor grad af fleksibilitet giver det vores kunder mulighed for f.eks. at få deres helt egen vin, etiket m.v. Vi kan tappe på store 20 liters boxe – perfekt til “Husets Vin” – og kan levere færdige tappeanlæg m.v. Vi er i dag leverandør til mange af de største hotelkæder, top-restauranter m.v. – det er vores kvalitetsstempel og din garanti.