Webshop log ind

 

Koncernen

Taster Wine A/S er en af Danmarks største koncerner inden for vin og spiritus. Med vor landsdækkende organisation leverer vi til alle segmenter på markedet, som videresælger til forbrugerne.

4 selvstændige enheder


Taster Wine koncernen består af følgende 4 selvstændige enheder:

Taster Wine A/S - er en landsdækkende vingrossist, som forsyner indkøbskæder, supermarkeder, købmænd, special-forretninger, samt taxfree og eksportmarkedet.

A/S Skjold Burne - Skjold Burne er Danmarks ældste, største og eneste landsdækkende kæde af vinhandlere, med 63 for-handlere fordelt over hele landet. Idegrundlaget for Skjold Burne er, at have et bredt vinsortiment, der dækker den danske befolknings behov for kvalitetsvin til hverdag og fest. Skjold Burne har sit eget vin- og spiritussortiment som sælges til konkurrencedygtige priser med en faglig rådgivning og betjening.

Oskar Davidsen & Co. - lægger i dag navn til den selvstændige division, der har specialiseret sig i at betjene hotel- restaurations- og cateringsektoren. Med egne sælgere og eget sortiment er Oskar Davidsen & Co. en landsdækkende "full service" vingrossist.

Taster Wine Vertriebs-GmbH - er et datterselskab i Taster Wine koncernen. Firmaet er placeret i Harrislee i Nordtyskland og servicerer primært den dansk-tyske grænsehandel.

Koncernen har til huse på 2 adresser


Hovedkontor:
Ringager 6 - 2605 Brøndby

Salg og distribution, Tyskland:
Glyngöre 6 A, Harrislee - Tyskland

Hovedkontoret er strategisk placeret lige ved de store indfaldsveje i Brøndby uden for København. Tysklands-afdelingen er placeret umiddelbart syd for den dansk/tyske grænse, for derved at kunne servicere de mange grænse-handelsbutikker og det nordtyske marked bedst muligt.

 

 
 

OSKAR DAVIDSEN

Oskar Davidsen & Co. er en selvstændig division i Taster Wine koncernen – Danmarks største privatejede og uafhængige vin og spirtusvirksomhed. Vin, hedvin og spiritus er vores forretningsområde – på dette felt er vi eksperter. Med et bagland af erfarne indkøbere og samarbejde med topproducenter og mellemhandlere gennem "en menneskealder", har vi de vin og spiritusprodukter, den kræsne indkøber kræver. Vores sortiment er stort og eksklusivt - og kun forbeholdt hoteller, restauranter og cateringvirksomheder. Vores erfarne salgsstyrke på 7 mand servicerer kunder over hele Danmark. Vi har eget, topmoderne tanklager og tapperi. Ud over en stor grad af fleksibilitet giver det vores kunder mulighed for f.eks. at få deres helt egen vin, etiket m.v. Vi kan tappe på store 20 liters boxe – perfekt til “Husets Vin” – og kan levere færdige tappeanlæg m.v. Vi er i dag leverandør til mange af de største hotelkæder, top-restauranter m.v. – det er vores kvalitetsstempel og din garanti.