Webshop log ind

 

Vinsøger

(min - max) Fylde

LetKraftig

Alkohol (%)

800

Indhold (cl.)

10002

 
 
 
Charles Mignon Brut 1er Cru
Klik for at zoome

Frankrig - Champagne

1421001

Charles Mignon Brut 1er Cru

En Champagne hvor alle druerne er høstet fra marker med 1er Cru klassifikation. Høj kvalitet fra en lille kvalitets bevidst producent.

Området og producenten:
Champagnehuset Charles Mignon ligger i den kendte Champagneby, Epernay i Marne-dalen, syd for Champagnehovedsteaden, Reims.

Druesammensætningen sikrer at Champagnen altid er ensartet i smagen, når den forlader huset. Den anden gæring i flasken finder sted i Charles Mignons kølige kældre. Den lave kældertemperatur giver en langsom gærings- proces i flasken, som udvikler de fineste bobler.

Når gæringen i flasken er forbi, anbringes flaskerne vandret i stativer, hvor de drejes og rejses langsomt til lodret stilling, så depotet, bundfaldet, kan samles ved den midlertidige prop. Depotet fryses til en isprop, der skydes ud. Flasken efterfyldes med den samme vin, inden den endelige prop sættes i og bindes til flasken med en ståltrådsagraf.

Vinen:
Charles Mignon Premier Cru er produceret på Champagnes store druesorter: Pinot Noir 75% og Chardonnay 25%. Druerne er høstet på Premier Cru- og Grand Cru-jorder i Côte des Blancs og i Montagne de Reims. Vinificationen er traditionel. Den første gæring finder sted ved en lav, kontrolleret temperatur. Champagnen er sammensat af årgangene 2000 og 2001 samt 15% Vin de Reserve.

I glasset:
En flot gylden farve i glasset med flot spil fra boblerne. Duften er ekspressiv med toner af hyld, frisk græs og lidt grønne æbler. Smagen er fokuseret med sprød grøn frugt og fornemmelsen af sommer. En god balanceret mousse giver en vin i god balance.

En fremragende aperitif og en dejlig ledsager til alle retter.

Serveringstemperatur 8-10°C.

Pressen:
FINANSBUREAUET - 5 stjerner - "Elegant og silkeblød Champagne med ristet toast og kvæde i næsen og cremet mund med skovsvampe, nødder og modne pærer i pæne mængder og med mineralsk strejf i den lange eftersmag." (27-03-2017)

VinAvisen - 5 stjerner - "En klassisk champagne med fine, små bobler og en god druesmag med noter af rugbrød, der hænger godt i munden. Fint afbalanceret mousse og god syre..." (Uge 13 / 2017)Bestseller2017

Spis Bedre - 5 stjerner - "Klassisk champagne til en venlig pris. Også venlighed i glasset med livlige og let perlende bobler. Tør og med medium fyldighed i smagen, der er domineret af friske røde æbler og hasselnødder. Frisk med en let syre. En pleaser til aperitif og fiskeforretten..." (december nr. - 2016)

International Wine Challenge (IWC) - Bronzemedalje (december, 2015)

Ekstra Bladet - 5 stjerner - "Hengemt frugt i duften. Pærer, citrus, røde æbler og mineraler. Rimelig fyldig og dyb champagne. Lang eftersmag." (27-12-2014)

Log venligst ind for at købe varen

Finansbu. Finansbu.
VinAvisen VinAvisen
SpisBedre SpisBedre
EB EB
Wine Spectator Wine Spectator

Smagsbarometer

Karakter

1
Sød Tør

Fylde

3
Kraftig Let
Varenummer: 1421001
Varetype: Kundernes favoritter
Indhold: 75 Cl
Alkohol: 12 %
Leveres i: Kolli med 6 stk.
Land: Frankrig
Område: Champagne,
Druer: Pinot Noir, Chardonnay

 

Navigation

 
 

OSKAR DAVIDSEN

Oskar Davidsen & Co. er en selvstændig division i Taster Wine koncernen – Danmarks største privatejede og uafhængige vin og spirtusvirksomhed. Vin, hedvin og spiritus er vores forretningsområde – på dette felt er vi eksperter. Med et bagland af erfarne indkøbere og samarbejde med topproducenter og mellemhandlere gennem "en menneskealder", har vi de vin og spiritusprodukter, den kræsne indkøber kræver. Vores sortiment er stort og eksklusivt - og kun forbeholdt hoteller, restauranter og cateringvirksomheder. Vores erfarne salgsstyrke på 7 mand servicerer kunder over hele Danmark. Vi har eget, topmoderne tanklager og tapperi. Ud over en stor grad af fleksibilitet giver det vores kunder mulighed for f.eks. at få deres helt egen vin, etiket m.v. Vi kan tappe på store 20 liters boxe – perfekt til “Husets Vin” – og kan levere færdige tappeanlæg m.v. Vi er i dag leverandør til mange af de største hotelkæder, top-restauranter m.v. – det er vores kvalitetsstempel og din garanti.