Webshop log ind

 

Vinsøger

(min - max) Fylde

LetKraftig

Alkohol (%)

800

Indhold (cl.)

10002

 
 
 
Cuvée Prestige Blanc, Maison, Badet Clément & Co.
Klik for at zoome

Frankrig

0611047

Cuvée Prestige Blanc, Maison, Badet Clément & Co.

En god Cuvée består altid af den rette kombination af vine med forskellig oprindelse lavet på forskellige druer. Badet Clément har med denne ”Cuvée Prestige” formået at frembringe en perfekt afstemt hvidvin af høj kvalitet.

Området og producenten:
Badet, Clément & Co. blev grundlagt i 1995 af Catherine og Laurent Delaunay. Catherine og Laurent nedstammer fra en lang linje af vinproducenter og vinhandlere.

Badet, Clément & Co. handler primært med vine fra Frankrigs tre største vinregioner: Languedoc-Roussillon, Bourgogne og Rhônedalen. Firmaet udvælger de bedste "terroirs", og deres team på 6 vinkypere overvåger nøje både vinifikation og aldringsproces for at sikre de bedste resultater.

Vinen:
Vinen er lavet på Airén-druer fra La Mancha i Spanien, Grenache-, Vermentino- og Sauvignon Blanc-druer fra Languedoc i det sydlige Frankrig.

Nogle af druerne er plukket manuelt, mens andre er plukket med brug af maskiner. Gæringen foregår ved lave temperaturer for at udtrække så mange aromaer som muligt. Der fokuseres meget på at undgå, at vinen iltes, og at det naturlige indhold af kulsyre fra gæringen bevares, så vinen beholder sin naturlige friskhed.

I glasset:
Vinen har en sart gul farve. Duften er præget af pære, fersken, grape og hvide blomster (liljer). Smagen er meget forfriskende, velafbalanceret og føles dejlig rund i munden. Eftersmagen er frisk og tør.

Vinen kan serveres hele året rundt. Den er perfekt som aperitif eller til salater, fisk, skaldyr og lyst kød.

Serveres ved 8-10ºC.

Log venligst ind for at købe varen

Smagsbarometer

Karakter

1
Sød Tør

Fylde

3
Kraftig Let
Varenummer: 0611047
Varetype: Hvidvin
Indhold: 75 Cl
Alkohol: 12 %
Leveres i: Kolli med 6 stk.
Land: Frankrig
Druer: Airen, Grenache, Vermentino, Sauvignon Blanc
Skruelåg: Ja

 

Navigation

 
 

OSKAR DAVIDSEN

Oskar Davidsen & Co. er en selvstændig division i Taster Wine koncernen – Danmarks største privatejede og uafhængige vin og spirtusvirksomhed. Vin, hedvin og spiritus er vores forretningsområde – på dette felt er vi eksperter. Med et bagland af erfarne indkøbere og samarbejde med topproducenter og mellemhandlere gennem "en menneskealder", har vi de vin og spiritusprodukter, den kræsne indkøber kræver. Vores sortiment er stort og eksklusivt - og kun forbeholdt hoteller, restauranter og cateringvirksomheder. Vores erfarne salgsstyrke på 7 mand servicerer kunder over hele Danmark. Vi har eget, topmoderne tanklager og tapperi. Ud over en stor grad af fleksibilitet giver det vores kunder mulighed for f.eks. at få deres helt egen vin, etiket m.v. Vi kan tappe på store 20 liters boxe – perfekt til “Husets Vin” – og kan levere færdige tappeanlæg m.v. Vi er i dag leverandør til mange af de største hotelkæder, top-restauranter m.v. – det er vores kvalitetsstempel og din garanti.