Webshop log ind

 

Vinsøger

(min - max) Fylde

LetKraftig

Alkohol (%)

800

Indhold (cl.)

10002

 
 
 
Cuvée Prestige Rouge, Maison Badet, Clément & Cie
Klik for at zoome

Frankrig - Languedoc

0511053

Cuvée Prestige Rouge, Maison Badet, Clément & Cie

Cuvée Prestige Rouge er af meget høj kvalitet og sammenstukket af et godt, anerkendt Bourgognehus.

Området og producenten:
Badet, Clément & Co. blev grundlagt i 1995 af Catherine og Laurent Delaunay. Catherine og Laurent tilhører en familie af vinproducenter og vinhandlere, som har lange og stolte traditioner i branchen.

Badet, Clément & Co. handler primært med vine fra Frankrigs tre største vinregioner: Languedoc-Roussillon, Bourgogne og Rhônedalen. Firmaet udvælger de bedste ”terroirs”, og deres team på 6 vinkypere overvåger nøje både vinifikation og aldringsproces for at sikre de bedste resultater.

Vinen:
Cuvée Prestige er af høj kvalitet og er lavet på fire forskellige druer fra Sydfrankrig og Spanien. Tempranillo fra Spanien tilfører vinen kraft. Grenache fra Sydfrankrig giver fylde, blødhed og en frugtrig smag. Syrah fra den nordlige del af Rhônedalen bidrager med sin mørke farve, krydrede smag og aroma af solbær. Carignan fra Languedoc-Roussillon kommer fra gamle vinstokke og giver den endelige vin en dejlig rund smag af røde bær.

Vinen er fremstillet i Languedoc af Catherine og Laurent Delaunay, som anvender de traditionelle metoder til vinfremstilling. Nogle af druerne er plukket i hånden, mens andre er plukket ved brug af maskiner. Druerne gennemgår traditionel vinificering og gæringsprocessen sker under temperaturkontrollerede forhold.

I glasset:
Vinen har en smuk mørk rød farve. I smagen fornemmes røde bær som jordbær, hindbær og solbær i smuk samklang med noter af timian og laurbær. Eftersmagen er rund og velafbalanceret.

Cuvée Prestige Rouge er en velafbalanceret vin, som både kan drikkes til rødt kød, en god gryderet, vildtretter eller f.eks. til et udvalg af oste.

Serveres ved 16-18ºC.


Log venligst ind for at købe varen

Smagsbarometer

Karakter

1
Sød Tør

Fylde

3
Kraftig Let
Varenummer: 0511053
Varetype: Rødvin
Indhold: 75 Cl
Alkohol: 12 %
Leveres i: Kolli med 6 stk.
Land: Frankrig
Område: Languedoc,
Druer: Tempranillo, Grenache, Syrah/Shiraz, Carignan
Skruelåg: Ja

 

Navigation

 
 

OSKAR DAVIDSEN

Oskar Davidsen & Co. er en selvstændig division i Taster Wine koncernen – Danmarks største privatejede og uafhængige vin og spirtusvirksomhed. Vin, hedvin og spiritus er vores forretningsområde – på dette felt er vi eksperter. Med et bagland af erfarne indkøbere og samarbejde med topproducenter og mellemhandlere gennem "en menneskealder", har vi de vin og spiritusprodukter, den kræsne indkøber kræver. Vores sortiment er stort og eksklusivt - og kun forbeholdt hoteller, restauranter og cateringvirksomheder. Vores erfarne salgsstyrke på 7 mand servicerer kunder over hele Danmark. Vi har eget, topmoderne tanklager og tapperi. Ud over en stor grad af fleksibilitet giver det vores kunder mulighed for f.eks. at få deres helt egen vin, etiket m.v. Vi kan tappe på store 20 liters boxe – perfekt til “Husets Vin” – og kan levere færdige tappeanlæg m.v. Vi er i dag leverandør til mange af de største hotelkæder, top-restauranter m.v. – det er vores kvalitetsstempel og din garanti.