Webshop log ind

 

Vinsøger

(min - max) Fylde

LetKraftig

Alkohol (%)

800

Indhold (cl.)

10002

 
 
 
Pavillon de Tour, Blanc de France
Klik for at zoome

Frankrig

0612021

Pavillon de Tour, Blanc de France

Vinen er specielt udvalgt i flere af Frankrigs vindistrikter.

Blanc de Blancs er udelukkende fremstillet på grønne druer, vinificeret efter moderne principper for at bevare druerns smags- ogaromastoffer i den endelige vin.

Blanc de Blancs, Vin de Table Français, fremstår med et lyst klart skær, smagen er tør og meget forfriskende, afsluttet af den liflige frugtfyldte bouquet.Serveringstemperatur 8 - 10° C.
Log venligst ind for at købe varen

Varenummer: 0612021
Varetype: Hvidvin
Indhold: 75 Cl
Alkohol: 11 %
Leveres i: Kolli med 6 stk.
Land: Frankrig

 

Navigation

 
 

OSKAR DAVIDSEN

Oskar Davidsen & Co. er en selvstændig division i Taster Wine koncernen – Danmarks største privatejede og uafhængige vin og spirtusvirksomhed. Vin, hedvin og spiritus er vores forretningsområde – på dette felt er vi eksperter. Med et bagland af erfarne indkøbere og samarbejde med topproducenter og mellemhandlere gennem "en menneskealder", har vi de vin og spiritusprodukter, den kræsne indkøber kræver. Vores sortiment er stort og eksklusivt - og kun forbeholdt hoteller, restauranter og cateringvirksomheder. Vores erfarne salgsstyrke på 7 mand servicerer kunder over hele Danmark. Vi har eget, topmoderne tanklager og tapperi. Ud over en stor grad af fleksibilitet giver det vores kunder mulighed for f.eks. at få deres helt egen vin, etiket m.v. Vi kan tappe på store 20 liters boxe – perfekt til “Husets Vin” – og kan levere færdige tappeanlæg m.v. Vi er i dag leverandør til mange af de største hotelkæder, top-restauranter m.v. – det er vores kvalitetsstempel og din garanti.