Webshop log ind

 

Vinsøger

(min - max) Fylde

LetKraftig

Alkohol (%)

800

Indhold (cl.)

10002

 
 
 
Plaisir de Fontès, Blanc
Klik for at zoome

Frankrig - Languedoc Roussillon - Côtes du Roussillon

0612083

Plaisir de Fontès, Blanc

Fontès kommer fra det sydfranske vindistrikt Roussillon, en dalsænkning, der er omgivet af tre bjergkæder: Corbières mod nord, Mont Canigou mod vest og og Albères mod syd.. Mod øst ligger området udmod Middelhavet.

Vindyrkningen i Roussillon begyndte med den romerske kolonisation, og siden da har distriktet udviklet sig til at blive et af Sydfrankrigs betydeligste vinproducerende områdr, både med hensyn til kvantitet og kvalitet.
Roussillon er begunstiget af et meget varmt og tørt klima, Frankrigs tørreste og mest solbeskinnede, som er karakteriseret ved en tør sommersæson ogegnperioder med kraftige uvejr i begyndelsen af foråret og om efteråret.

Jorden består af en blanding af gruset granit, granitholdig jord med småsten, som giver druesorten Macabeo de bedste vkstbetingelser på en meget veldrænet undergrund.

Ved høsten er druerne fuldmodne, sunde og af høj kvalitet. Vinificationen er moderne, og gæringen finder sted ved en lav kontrolleret temperatr, for at bevare druernes dejlige frugt i den endelige vin.

Fontès Blanc, Côtes du Roussillon, har en særlig frugtfyldt, krydret bouquet, en flot lys farve med grønne reflekser og en lang, fofriskende eftersmag.

Serveringstemperatur 8 - 10° C.
Log venligst ind for at købe varen

Varenummer: 0612083
Årgang: 2013
Varetype: Hvidvin
Indhold: 75 Cl
Alkohol: 12.5 %
Leveres i: Kolli med 6 stk.
Land: Frankrig
Område: Languedoc Roussillon, Côtes du Roussillon
Skruelåg: Ja

 

Navigation

 
 

OSKAR DAVIDSEN

Oskar Davidsen & Co. er en selvstændig division i Taster Wine koncernen – Danmarks største privatejede og uafhængige vin og spirtusvirksomhed. Vin, hedvin og spiritus er vores forretningsområde – på dette felt er vi eksperter. Med et bagland af erfarne indkøbere og samarbejde med topproducenter og mellemhandlere gennem "en menneskealder", har vi de vin og spiritusprodukter, den kræsne indkøber kræver. Vores sortiment er stort og eksklusivt - og kun forbeholdt hoteller, restauranter og cateringvirksomheder. Vores erfarne salgsstyrke på 7 mand servicerer kunder over hele Danmark. Vi har eget, topmoderne tanklager og tapperi. Ud over en stor grad af fleksibilitet giver det vores kunder mulighed for f.eks. at få deres helt egen vin, etiket m.v. Vi kan tappe på store 20 liters boxe – perfekt til “Husets Vin” – og kan levere færdige tappeanlæg m.v. Vi er i dag leverandør til mange af de største hotelkæder, top-restauranter m.v. – det er vores kvalitetsstempel og din garanti.