Webshop log ind

 

Vinsøger

(min - max) Fylde

LetKraftig

Alkohol (%)

800

Indhold (cl.)

10002

 
 
 
Plaisir de Fontès, Côtes du Roussillon
Klik for at zoome

Frankrig - Languedoc Roussillon - Côtes du Roussillon

0512083

Plaisir de Fontès, Côtes du Roussillon

Fontès kommer fra det Sydfranske vindistrikt Roussillon, en dalsænkning, der er omgivet af tre bjergkæder: Corbières mod nord, Mont Canigou mod vest og Albères mod syd. Mod øst ligger området ud til Middelhavet.

Vindyrkningen i Roussillon begyndte med den romerske kolonisation, og siden da har distriktet udviklet sig til at blive et af Sydfrankrigs betydeligste vinproducerende områder, både med hensyn til kvantitet og kvalitet. Roussillon er begunstiget af et meget varmt og tørt klima, Frankrigs tørreste og mest solbeskinnede, som er karakteriseret ved en tør sommersæson og regnperioder med kraftige uvejr i begyndelsen af foråret og om efteråret.

Jorden består af en blanding af gruset granit, granitholdig jord med småsten, som giver følgende druesorter de bedste vækstbetingelser på en meget veldrænet undergrund: 70% Carignan, 15% Grenache og 15% Syrah. Vinstokkene har en relativ høj alder, hvorfor høstudbyttet er lavt, men til gengæld af høj kvalitet.

Fontès er en fyldig og kraftig vin med en flot rød farve og en behagelig bouquet.

Serveringstemperatur 16-18°C.
Log venligst ind for at købe varen

Smagsbarometer

Karakter

1
Sød Tør

Fylde

3
Kraftig Let
Varenummer: 0512083
Varetype: Rødvin
Indhold: 75 Cl
Alkohol: 13.5 %
Leveres i: Kolli med 6 stk.
Land: Frankrig
Område: Languedoc Roussillon, Côtes du Roussillon
Druer: Carignan, Grenache, Syrah/Shiraz
Skruelåg: Ja

 

Navigation

 
 

OSKAR DAVIDSEN

Oskar Davidsen & Co. er en selvstændig division i Taster Wine koncernen – Danmarks største privatejede og uafhængige vin og spirtusvirksomhed. Vin, hedvin og spiritus er vores forretningsområde – på dette felt er vi eksperter. Med et bagland af erfarne indkøbere og samarbejde med topproducenter og mellemhandlere gennem "en menneskealder", har vi de vin og spiritusprodukter, den kræsne indkøber kræver. Vores sortiment er stort og eksklusivt - og kun forbeholdt hoteller, restauranter og cateringvirksomheder. Vores erfarne salgsstyrke på 7 mand servicerer kunder over hele Danmark. Vi har eget, topmoderne tanklager og tapperi. Ud over en stor grad af fleksibilitet giver det vores kunder mulighed for f.eks. at få deres helt egen vin, etiket m.v. Vi kan tappe på store 20 liters boxe – perfekt til “Husets Vin” – og kan levere færdige tappeanlæg m.v. Vi er i dag leverandør til mange af de største hotelkæder, top-restauranter m.v. – det er vores kvalitetsstempel og din garanti.