Stort og eksklusivt vinsortiment
Landsdækkende team af vinkonsulenter
Professionel kundeservice & hurtig levering
Produktet er ikke på lager
Varenummer: 0721009

Bellingham Berry Bush Rosé (2012)

Lækker rosévin med duft og smag af sommerens saftige bær. Nyd den afkølet til frokost,lette retter eller som et ”glas i utide”.

God til: Kylling og kalkun, salater, skaldyr, sushi


Karakter
Tør
Sød
Fylde
Let
Kraftig
Tannin
Lav
Høj

Type
Rosévin
Druer
Pinotage
Smagsnoter
Jordbær, krydderi
Alkohol og indhold
12.5 % / 75 cl
Land
Sydafrika
Område
Western Cape
Producent
Bellingham
Serveringstemperatur
8-10°C
Holdbarhed efter åbning
Under 3 dage
Dyrkningsmetode
Konventionel
Fadlagring
Nej
Primær emballage
Flaske
Sekundær emballage
Pap karton
Restsukker
4 g/L
Velegnet til
Kylling og kalkun, salater, skaldyr, sushi
Indeholder
Sulfitter

Frugtrig og harmonisk

Denne rosé har en smuk pink farve med fine laksefarvede reflekser. Duften er sprængfyldt med lækre røde bær, kandiseret æble og rosenvand aromaer. I munden er vinen blød og frugtagtig med skønne noter af modne jordbær og lækre krydderier. En frisk og lækker rosé med en lang og insisterende eftersmag.

Nyd denne fornøjelse af en rosé godt afkølet til sushi, røget laks, rejer, fjerkræ, sommersalater og bløde oste.

Serveringstemperatur: 8-10°C

Fremstilling

Haven på Bellingham Manor var grundlæggerparret Bernard og Fredagh Podlashuks store stolthed. Mens Mr. Podlashuk stod for vinproduktionen kunne man ofte finde fru Podlashuk ved roserne i haven eller i færd med at nedskrive sine minder i skyggen fra havens træer. Bærbuskene i haven er et attraktivt tilholdssted for havens mange fugle, der hjælper med at kontrollere skadedyrene i vinmarkerne et perfekt samarbejde mellem fauna og flora.

Den første sydafrikanske rosévin blev fremstillet af Bellingham i 1951. Hos Bellingham bruger man særligt udvalgte vinmarker og druer til produktion af rosévin med fokus på at fremstille en blød og saftig rosé, med bløde venlige tanniner samt en smuk og intens farve. Efter høsten knuses druerne, hvorefter skindet ligger sammen med druemosten i 2 timer, indtil den ønskede farve er udvundet. Herefter fermenteres vinen på rustfri ståltanke for at bevare vinens friskhed og frugtens fine karakter.

Om Producenten

Bellingham’s historie begynder i 1693, hvor de første 1000 vinstokke blev plantet af hollænderen: Gerrit Janse van Vuuren og hans hustru. I 1943 overtog Bernard Podlashuk vinhuset og startede den innovation, der stadig styrer firmaet i dag. Den første rosévin i Sydafrika i 1949 og den første Shiraz i 1956 viser, hvordan man fra start har ville udvikle sig. I dag er Bellingham stadig forrest med at udvikle nye spændende vine og højne kvaliteten af sine klassikere.

Manden i marken, Stephen Joubert, og vinmageren i kælderen, Niël Groenewald, deler et ønske om at fremtrylle vine med stor typicitet for jordbunden og druerne. Vine med kraftfuld struktur og en stil der passer til forbrugerens ønske.

Anmeldelser fra tidligere årgange

Årgang 2016

— FinansBureauet (15-05-2017)

Hindbær og jordbær intensiv rosévin i pigekammer stil med masser af sødme og sol. Let og ukompliceret sag, som man nemt kommer til at drikke for meget af.

Anbefalede produkter