Med sin sarte lyserøde farve er det en oplagt vin til velkomst ved ethvert selskab. Den er en rigtig appetitvækker.
Rosé Cremant er elegant laksefarvet i glasset med friske noter af jordbær, hindbær og kirsebær. Smagen er intens med en fin mousse. Vinen er tør, men balanceret af flot frugtmodenhed i eftersmagen.
En herlig vin til velkomst eller til fiskeretter.
Serveringstemperatur: 4-6°C
Denne Rosé Cremant de Bourgogne er fremstillet af Chardonnay og Pinot Noir. Vinen har fået sin flotte laksefarve fra kort kontakt med Pinot Noir skallerne, under gæringen. Vinen ligger i minimum 9 måneder inden den endelige degorgering, hvor vinen klargøres til afsendelse fra huset.
Bourgogne-distriktet bugter sig langs den gyldne skråning kaldet Cote d'Or. Her ligger vinmarkerne på en gruset jordbund med god eksponering mod solen. Området dækker næsten 30.000 ha med vinmarker. Af den samlede produktion i området er ca. 6% mousserende vin med betegnelsen Cremant. Der er blevet produceret mousserende vin i Bourgogne siden 1830, men især siden 1975 er kvaliteten steget betydeligt, da reglerne for appellationen blev fastlagt.
Labouré Gontard er fremstillet af en af områdets gode negotianter, der opkøber druer og fremstiller denne cremant efter den traditionelle forskrift.