Stort og eksklusivt vinsortiment
Landsdækkende team af vinkonsulenter
Professionel kundeservice & hurtig levering
ThinkstockPhotos-451412481.jpg

Historien

image name

Oskar Davidsen & Co.

Oskar Davidsen & Co. har siden 1888 leveret vin og spiritus til hotel og restaurationsbranchen – så vi ved hvad vi snakker om, når vi guider vores kunder i deres vin- og spiritusvalg.

Vores primære fokus er ”BISTROMANIA” vine og spiritus, som er kendetegnet ved ”moderne value-for-money-oplevelser i høj kvalitet”. Vi mener nemlig ikke, at gode og spændende vine altid behøver at koste en formue, og vi sætter derfor en ære i at finde interessante produkter i alle prisniveauer uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi har selvfølgelig også et stort udvalg af de mere eksklusive vine og spiritus, og har gennem vores lange historie opbygget stærke relationer til nogle af de bedste vinhuse i verden såsom bl.a. Domaine Barons de Rothschild.

Oskar Davidsen & Co. har et landsdækkende team af sommelieruddannede konsulenter, som alle står klar til at hjælpe vores kunder med at udvikle spændende og økonomisk interessante vin- og spirituskort, som passer til netop deres koncept.

Vi er klar til at hjælpe ALLE typer af restauranter, caféer og hoteller, og vi sætter en stor ære i at give vores kunder den bedst mulige service.

Vi har et af Nordeuropas mest moderne tapperier, som blandt andet giver mulighed for skræddersyede etiketløsninger til nogle af markedets bedste priser.

Oskar Davidsen & Co. er en selvstændig division i Taster Wine koncernen - Danmarks største privatejede og uafhængige vin og spiritusvirksomhed.