Stort og eksklusivt vinsortiment
Landsdækkende team af vinkonsulenter
Professionel kundeservice & hurtig levering
Vignobles de Bourgogne Chablis.jpg

Moillard-Grivot

Med en imponerende arv, der går mere end 250 år tilbage,
er Maison Moillard-Grivot på forkant med bevarelsen af Bourgognes sjældne og værdifulde ressourcer.

Nyd en ægte smag af Bourgogne med vine, der er fremstillet af dem, der forstår det unikke terroir som ingen andre!

Bæredygtig og respekt for naturen

Moillard-Grivot har et enormt fokus på at reducere deres miljøpåvirkning og beskytte dens sjældne og dyrebare ressourcer. Denne dedikation har ligeledes resulteret i en High environmental value (HEV) 3 certificering på alle deres marker, som er den højeste udmærkning inden for biodiversitet, plantebeskyttelse samt styring af gødningsforbrug og håndtering af vand.

De bruger bæredygtige metoder til at sikre, at deres vinmarker forbliver et fælles levested for en mangfoldighed af flora og fauna. Denne respekt for naturen garanterer, at terroirets karakter perfekt afspejles i deres druer og i sidste ende i vinen.

Moillard-Grivot har siden begyndelsen af deres historie været en respekteret producent af nogle af de mest højkvalitetsvine i Bourgogne. Familien er kendt for sine Chardonnays og Pinot Noirs, der udviser finesse og elegance. Her kan bl.a. nævnes Moillard-Grivot Nuits-Saint-Georges 1er Cru "Les Damodes" og Moillard-Grivot Vosne-Romanée 1er Cru "Les Suchots" som er nogle af deres mest eftertragtede vine. 

Moillard-Grivot-teamet brænder for at skabe vine, der afspejler en følelse af historie, men som også er udtryk for nutidens modernitet og innovation