Stort og eksklusivt vinsortiment
Landsdækkende team af vinkonsulenter
Professionel kundeservice & hurtig levering
På lager
Varenummer: 1211001

Moselland Bereich Bernkastel Rivaner Qualitätswein (2022)

En liflig Rivaner der vokser på vinmarker, der omgiver den historiske by Bernkastel-Kues i hjertet af den verdensberømte Mosel-region.

God til: Salater, kylling og kalkun, fisk - fede, fisk - mager, skaldyr, sushi


Karakter
Tør
Sød
Fylde
Let
Kraftig

Type
Hvidvin
Druer
Rivaner
Smagsnoter
Eksotisk frugt, muskatnød
Alkohol og indhold
8.5 % / 75 cl
Land
Tyskland
Område
Mosel
Producent
Moselland
Serveringstemperatur
8-10°C
Holdbarhed efter åbning
3-5 dage
Dyrkningsmetode
Konventionel
Fadlagring
Nej
Proptype
Kunstprop
Primær emballage
Flaske
Sekundær emballage
Pap karton
Restsukker
36.2 g/L
Velegnet til
Salater, kylling og kalkun, fisk - fede, fisk - mager, skaldyr, sushi

Saftig og lækker

Flot gylden i glasset med en duft af blomster. I smagen fornemmes muskatnød og eksotiske frugter. Smagen er velbalanceret med en behagelig sødhed og en frugtig afslutning.


En herlig ledsager til lette retter som f.eks. salater, fisk og fjerkræ. Den er derudover velegnet at nyde uden tilbehør i selskabeligt lag.

Serveringstemperatur: 8-10°C

Fremstilling

Bereich Bernkastel er fremstillet udelukkende på Rivaner-druer, som kommer fra udvalgte marker i Moseldalen. De perfekt modnede druer presses let. Den filtrerede most gærer med udvalgte gærtyper under kontrollerede temperaturer og lagres i rustfri ståltanke indtil vinen tappes på flasker.

Om producenten

Kooperativet Moselland er en af de største og vigtigste producenter i området. I kraft af deres succes er kooperativet gennem årene vokset, så de i dag har ca. 2.700 medlemmer, som hver især dyrker deres egne marker - ofte baseret på generationers erfaringer med netop de lokale forhold. Medlemmernes vinmarker ligger langs Mosel på en 250 km. lang strækning, og flere steder langs floden har Moselland bygget ”pressehuse”, hvor de friske druer presses inden mosten transporteres til vineriet. På den måde sikres druernes lokale karakteristika samt en frisk frugtsmag i den endelige vin.

Moselland har et team af konsulenter og vinmagere, som i samarbejde med medlemmerne sikrer, at den lokale ekspertise kombineres med moderne teknikker. Kooperativet har ligeledes et omfattende kvalitetsprogram, der bl.a. belønner de vinbønder, som dyrker de meste stejle skråninger, hvor udbyttet ofte er lavere men kvaliteten endnu højere. Desuden dyrkes flere og flere af markerne efter økologiske principper.

Anbefalede produkter