En af de absolutte topvine fra Rhone Dalen. Her er det ypperligste område for fremstilling af Syrah i verden.
En tæt og intens vin med bouquet af kirsebær, læder og friskrøget bacon. Smagen er kraftfuld, men alligevel subtilt afbalanceret med god fed frugt og intens syrestruktur. Eftersmagen har fantastisk silkeblød fornemmelse og længde.
En god ledsager til rødt kød, vildt, trøffel-retter og ost.
Serveringstemperatur: 17-17°C
I 1931 slog Laurent Charles Brotte sig ned i det prestigefyldte vinområde Châteauneuf-du-Pape i Rhône-området. Her kastede den unge Charles sig over vindyrkning og anlagde et tapperi i den lille by og således blev kimen til Maison Brotte lagt.
Laurent Charles Brotte viede sit liv til at forsyne vinelskere over hele verden med kvalitetsvine, der afspejler områdets stil og karakteristika. I 1952 fik han ideen til brandet ”La Fiole du Pape”, som for alvor slog Châteauneuf-du-Pape fast i folks bevidsthed, og i dag eksporteres ”La Fiole du Pape” til 90 lande i hele verden. Maison Brotte er i dag et dynamisk vinfirma med over 60 ha og 4 ejendomme: Domaine Barville, Château de Bord, Domaine Grosset og Domaine de l’Aube men også eget tapperi. I 1972 anlagde familien desuden et museum, hvor de besøgende kan kigge nærmere på Rhône dalens historie.