Stort og eksklusivt vinsortiment
Landsdækkende team af vinkonsulenter
Professionel kundeservice & hurtig levering
På lager
Varenummer: 0521435

Fabiano Negraro Appassimento Rosso Veronese IGT (2013)

Endnu en pragtfuld, intens vin fra Fabiano fyldt med frugt.

God til: Kylling og kalkun, svinekød, pasta og pizza


Karakter
Tør
Sød
Fylde
Let
Kraftig
Tannin
Lav
Høj

Type
Rødvin
Druer
Corvina, Rondinella, Molinara
Smagsnoter
Moden frugt, kirsebær, rosiner
Alkohol og indhold
13 % / 75 cl
Land
Italien
Område
Veneto
Producent
Fabiano
Serveringstemperatur
16-18°C
Holdbarhed efter åbning
Under 3 dage
Dyrkningsmetode
Konventionel
Fadlagring
Ja
Type af fad
Eg
Primær emballage
Flaske
Sekundær emballage
Pap karton
Velegnet til
Kylling og kalkun, svinekød, pasta og pizza
Dekantering
Ja
Indeholder
Sulfitter

Fyldig, frugtig og intens

Vinen er intens rød i glasset med flot teglfarvet kant. Duften er præget af modne kirsebær og søde krydderier. Smagen er fyldig med store mængder frugt og bløde tanniner. Appassimentostilen er fremtrædende med den bløde struktur og komplekse eftersmag, der vidner om en vin i stor harmoni, hvor der er kælet for alle detaljer.

Vinen kan nydes til al slags kød og ost. Åben gerne vinen et par timer før servering.

Serveringstemperatur: 16-18°C

— FinansBureauet29-08-2016
“Super appassimento fra Fabiano med masser af sjæl og charme. Imødekommende næse med noter af modne kirsebær og sødmefuld mund med pæn power og noter af rosiner og dadler tilsat strejf af peber og vanilje i den lange eftersmag. Er budgettet ikke til en fuldblods Amarone, så sats på denne lille charmetrold i stedet.”
— Den Korte Avis07-12-2016
“Vinen kalder vinfirmaet Skjold Burne for "Årets gode julevin", og den er fremstillet efter samme metode, som når vinbonden laver en Amarone. Der er en herlig blød, rund og sødmefuld smag af rosiner, som passer fortræffeligt til både gris og fuglekræ.”
— VinAvisen21-11-2016
“Årets gode julevin, kalder Skjold Burne denne rødvin, og den er både god og en julevin. Den har en fyldig, blød og lækker druesmag med en fin rosin-sødme fra appassimento-metoden med druekvaset fra Amarone-fremstillingen - en sødme, som mange vil være glade for.”

Fremstilling

Druerne til denne vin høstes fuldmodne og bringes til vineriet. En del af druerne til Negraro Appassimento er produceret efter den såkaldte ”appassimento-metode”, som også anvendes til egnens berømte Amaronevine. Druerne lægges til tørre i solen og herved fordamper en væsentlig del af væskeindholdet i druerne. På denne måde fremelskes farve, sukkerindhold samt kraft i druerne og resultatet er lækker intens og sødmefuld vin med stor kraft.

Om Producenten

Huset Fabiano er en af de bedste producenter i Veneto området og har produceret vine af topkvalitet i 100 år. Fabiano-familien har samlet nogle af de bedste folk inden for vindyrkning og ønologi i Italien, og sammen udgør de et stærkt team, der er kendt for kærlighed til jorden, traditioner og gode vine.

Stilen er klassisk med et tvist af modernisme. Der anvendes mest store gamle fade, men i de senere år er der eksperimenteret mere med brug af små fade, hvilket bidrager til mere sødme og koncentration i husets vine.

Alle Fabiano’s vine er specielt velegnet til at blive nydt sammen med italiensk mad.

Anbefalede produkter