Stort og eksklusivt vinsortiment
Landsdækkende team af vinkonsulenter
Professionel kundeservice & hurtig levering
På lager
Varenummer: 0521001

Pago de Cirsus Oak Aged Single Vineyard (2015)

En super vin hvor vægten er lagt på harmoni mellem Merlot, Tempranillo og Syrah. Resultatet er en vin med blød frisk frugt og god intensitet.

God til: Kraftige krydrede retter, ost - kraftig


Karakter
Tør
Sød
Fylde
Let
Kraftig
Tannin
Lav
Høj

Type
Rødvin
Druer
Tempranillo, Merlot, Syrah/Shiraz
Smagsnoter
Mørke bær, røde bær
Alkohol og indhold
14.5 % / 75 cl
Land
Spanien
Område
Navarra
Producent
Pago de Cirsus
Serveringstemperatur
17-19°C
Holdbarhed efter åbning
Under 3 dage
Dyrkningsmetode
Konventionel
Fadlagring
Ja
Type af fad
Fransk Eg
Primær emballage
Flaske
Sekundær emballage
Pap karton
Restsukker
2.5 g/L
Velegnet til
Kraftige krydrede retter, ost - kraftig
Indeholder
Sulfitter

Blød, frugtrig og intens

Dyb granatrød farve med blå kant. Duften er præget af friske blåbær og en anelse krydderi fra fadlagringen. Smagen er fyldig, uden at blive tung. Frisk og frugtfyldt med noter af blå og røde bær i flot harmoni. Tanniner er velbalanceret med den tætte bløde frugt i eftersmagen.

Velegnet til kødretter med god krydring og tørre spanske oste.

Serveringstemperatur: 17-19°C

— VinAvisen09-04-2018
“En lækker rødvin på de tre druer Tempranillo, Merlot og Syrah. Den dufter af brombær med strejf af svesker og har en kraftig krydret bærsmag med en anelse sødme. En lille fin syre giver modspil til vinens modne frugt, og afrundede tanniner er kronen på værket. Med sin kraft og fylde er vinen så afgjort en madvin - nyd den til krydrede oksekødretter.”

Fremstilling

Alle vine lagres på egetræsfade fra de førende bødkerier i Frankrig og USA. 90% fransk fad og 10% amerikansk. Vinmarken passes efter de mest optimale forskrifter med ”grøn høst”, hvor man fjerner umodne drueklaser i marken inden den sidste modning går i gang. På den måde gives mere intensitet og power til de tilbageværende druer. Efterfølgende sorteres alle druer på et sorteringsbord inden de kommer i træfadene for selve gæringen.

Denne vin er sammensat af 50% Merlot, 30%Tempranillo og 20% Syrah. Druerne høstes fuldmodne og bringes straks til vineriet, hvor de gennemgår en kontrolleret gæring ved 26-28°C over ca. 13 dage. Efter endt gæring lagres vinen i 9 måneder på egetræsfade.

Om Producenten

Pago de Cirsus er beliggende i La Finca Bolandin i Ablitas området, som er den sydligste del af Navarra-distriktet. Her råder firmaet over 220 ha, hvoraf 65% er vinmarker. Vinproduktionen varetages af et stort hold dygtige ønologer med en tidligere ansvarlig fra Château Haut-Brion, 1’er Grand Cru Classé fra Bordeaux i spidsen.

Pago de Cirsus har opnået den højeste udmærkelse et vineri kan opnå i Spanien, nemlig klassifikationen Vino de Pago. Denne klassifikation tildeles kun de vinerier, hvor alle dele lever op til de strengeste krav, lige fra vinfremstillingen over marker, vinstokke, druer til høst, produktionsmetoder og lagring. Pago de Cirsus er med rette særdeles stolt af denne prestigefyldte udmærkelse, som vidner om kvalitet i en klasse helt for sig selv.

Anbefalede produkter