Silkeblød og harmonisk.
Pommard 1er Cru La Refène har en sart, rubinrød farve. Duften er præget af træ, mørke bær og kirsebær. Som det er typisk for en Pommard fra dette område, er vinen silkeblød og harmonisk. Tanninerne er bløde og smagen er fyldt med lækker frugt.
Pommard 1er Cru La Rue au Port er særdeles velegnet til oksekød, en fjerkærsgryde eller til kraftige oste. Det anbefales at dekantere vinen to til fire timer før servering.
Serveringstemperatur: 15-17°C
La Refène er navnet på marken, hvorfra druerne kommer. Marken er en lille mark, ligger klos op ad landsbyen Pommard. Jorden består af ler og kalksten iblandet mergel. Druerne til Pommard 1er Cru La Refène afstilkes, presses og udblødes i tre til seks dage ved 13C. Vinifikationen sker i tanke af rustfrit stål eller betontanke, hvor skallerne presses ned i mosten, og mosten pumpes over skallerne afhængig af dagens testsmagning. Første gæring tager mellem to og tre uger ved en temperatur på maksimalt 33C til 34C. Anden gæring sker i løbet af de 12 måneder, vinen lagrer på egetræsfade.
Domainet har været i familiens eje siden 1793 og er gået i arv fra kvinde til kvinde. Familien Coste var kendt for sin smedevirksomhed, som i løbet af to århundreder udviklede sig, indtil 1971, til en industrivirksomhed, der fremstillede stegepander og komfurer med mærket Coste-Caumartin. Sideløbende med smedevirksomheden, fremstillede familien vin, som gennem tiden har modtaget utallige medaljer. I dag beskæftiger de sig udelukkende med vinfremstilling.